Politica de confidentialitate

GRIG URGENT SERV SRL cu sediul social in Str. Soseaua Oltenitei Nr. 31, C.P. 917235, Soldanu, Calarasi, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J51/433/2016 avand CIF 36502075 este inregistrata la Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul {cw_datepersonale} din data de {cw_datadatepers}.

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, modificata si completata, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date. Astfel ca GRIG URGENT SERV SRL se obliga sa respecte toate prevederile legate si sa foloseasca datele cu caracter personal exclusiv in scopurile specificate si declarate.

Oricare utilizator sau cumparator are dreptul de a obtine de la GRIG URGENT SERV SRL, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Oricare utilizator sau cumparator are dreptul de a obtine de la GRIG URGENT SERV SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit: dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii. Specificatii conform Legii 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal: Datele cu caracter personal reprezinta orice fel de informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana identificabila se refera la orice persoana care poate fi identificata (direct sau indirect) prin referire la un numar de identificare, ori la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Prelucrarea datelor cu caracter personal se refera la orice activitate efectuata asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate (colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, folosirea, ori dezvaluirea catre terti prin transmiterea, disemirea, alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea acestora).

Toate datele personale sunt inregistrate si stocate cu urmatoarele scopuri: expedierea de informatii catre utilizatori/clienti/cumparatori cu privire la situatia contului de utilizator; trimiterea de informatii catre clienti/cumparatori cu privire la starea si evolutia comenzilor; activitati comerciale, de marketing, publicitate si promovare a produselor si serviciilor www.reparatii-termopane-pvc-al.ro; activitati de media, administrative, de statistica, urmarire si monitorizare a vanzarilor, precum si a comportamentului consumatorului.

Prin citirea Termenilor si conditiilor acestui site declarati ca ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu toate aspectele legate de prelucrarea datelor cu caracter personal. In plus, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Totodata, va puteti opune in orice moment prelucrarii datelor personale si puteti solicita stergerea totala sau partiala a acestora prin intermediul unei cereri scrise, cu data si semnatura, expediata la adresa fizica Str. Soseaua Oltenitei Nr. 31, C.P. 917235, Soldanu.

De asemenea, aveti dreptul de a va adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Pentru orice intrebare legata de modalitatea in care datele dumenavastra sunt folosite, ori daca doriti sa exercitati unul dintre drepturile mai sus enumerate, sau daca vreti sa ne atentionati referitor la corectitudinea datelor dumeavoastra personale, va puteti adresa in scris la adresa fizica: Str. Soseaua Oltenitei Nr. 31, C.P. 917235, Soldanu, sau folosind formularul de contact prezent pe site.
Telefon

0745.158.558

Telefon

0765.158.558

Telefon

0725.158.558