Realizam reparatii de termopane atat din Pvc, cat si din Aluminiu

Suntem de parere ca serviciile oferite de noi in acest domeniu va trebui sa fie unele profesionale

Reducere de 50% pana la data 2018/04/27

Reducere pentru serviciile prestate

Consultanta si deplasare gratuita pentru orice problema

Compania noastra ofera lucrari de montaj si mentenanta sistemelor de reparatii termopane

LUCREAZA CU NOI

Acum executam pentru dumneavoastra servicii atat pentru termopanele din PVC,
cat si pentru termopanele din Aluminiu.

Incepe acum

Serviciile noastre puse la dispozitia dumneavoastra


Acum executam pentru dumneavoastra servicii atat pentru termopanele din PVC, cat si pentru termopanele din Aluminiu. Se realizeaza reglaje tamplarie PVC, dar si reglaje de tamplarie pentru termopanele din Aluminiu. Tot pentru dumneavoastra inlocuim feroneria deteriorata, inlocuim geamul spart al termopanului si de asemeni inlocuim si garniturile termopanului.

Pentru dumneavoastra modificam tamplaria din PVC sau din Aluminiu, a termopanului si realizam revizii de tamplarie de pe PVC si revizii tamplarie din Aluminiu. De asemeni mai relizam si inlocuirea butucului la usa sau la geamul din termopan.

termopane

Avem acum pentru dumneavoastra reducere de 50% la orice reparatie de termopane atat in Bucuresti cat si in Ilfov


reparatii termopane

In situtatiile in care termopanele dumneavoastra numai functioneaza cum ar trebui, sau aveti nevoie de montarea unor termopane noi, sau de demontarea unor termopane mai vechi, veti avea reducere de 50%. Daca aveti termopane care nu se mai inchid normal, sau aveti spart geamul de termopan, noi suntem cea mai buna solutie.

In cazul unor defectiuni, repararea termopanelor este mult mai avantajoasa prin prisma costurilor si a deranjului produs, fata de inlocuirea acestora. Deplasarea echipei pana la dumneavoastra acasa, constatarea si evaluarea costului de reparatie sunt gratuite atunci cand apelati la serviciile noastre. Daca serviciul nu se concretizeaza, se percepe un cost de deplasare, constatare si evaluare a lucrarii.

Este o firma de servicii termopane ce realizeaza servicii de foarte buna calitate. In ultimii doi ani am apelat de doua ori la aceasta firma, iar reparatiile au tinut pana in ziua de astazi

Marius Nicolescu

Am avut de schimbat garniturile vechilor termopane. Costurile au fost destul de mici, iar reparatia s-a realizat destul de repede. Recomand echipa de service termopane din Bucuresti si le multumesc pe aceasta pe cale.

Serdin Liviu

Eu stau in Popesti-Leordeni, intr-un cartier rezidential, construit recent. Termopanele care au fost puse, au fost de o calitate foarte proasta. A trebuit sa cumpar altele. Aceasta echipa le-a montat.

Stanescu Marian

Montarea termopanelor s-a realizat intr-o singura zi. Serviciul a fost realizat cu mare profesionalism, si totusi destul de repede. Costurile pentru acest serviciu au fost destul de mici comparativ cu alte preturi de pe piata.

Valeriu Nicoara

Le multumesc celor de la service termopane, cu aceasta ocazie. Am avut de inlocuit doua butucuri la un geam de termopan, dar si la o usa. Costurile au fost destul de mici, iar lucrarea s-a realizat destul de repede.

Marian Badea

Am avut de demontat si de montat termopane pentru casa mea. Ma asteptam sa fie un pret destul de mare, dar nu a fost deloc asa. A costat destul de putin, cu toate ca a fost extrem de mult de munca. Multumesc mult!

Onescu Vasilache

Serviciile oferite


inlocuire geam

Reglaje tamplarie

inlocuire geam

Inlocuire feronerie deteriorata

inlocuire geam

Inlocuire geam

revizii tamplarie

Inlocuire garnituri

revizii tamplarie

Inlocuire butuc

revizii tamplarie

Revizii tamplarie

Va stam la dispozitie cu orice fel de informatie Contact

De ce sa apelati la noi pentru reparatii termopane sau service termopane?


reparatii termopane Bucuresti

Firma noastra are reducere de 50% la orice reparatie de termopan, pana la data de 2018/04/02. Consultanta se realizeaza gratuit, iar acest lucru inseamna ca identificarea problemei ce cauzeaza defectiunea si evaluarea costurilor necesare pentru a reliza reparatia. Suntem o firma de service termopane, ce realizeaza numai servicii de calitate.

Echipa noastra este alcatuita numai din profesionisti, iar activitatea noastra este atat pentru Bucuresti, cat si pentru zonele limitrofe din Ilfov. Folosim doar tehnologie de ultima generatie si tehnica de ultima ora. Folosim standarde calitative net superioare. Acum aveti 50% reducere la orice reparatie. Oferta este valabila pana la data de 2018/04/02.